Zo, daar zijn we weer.

Het is maanden stil geweest vanaf onze kant. Op Facebook, maar zeker ook op onze website. Gebeurde er niks dan? Integendeel, er moest zoveel gebeuren dat we prioriteiten hebben moeten stellen. We hebben o.a. de gastenkamers verder gedecoreerd en de ramen geschilderd. Onze eigen woonruimtes en het terrein onder handen genomen. Ons aangemeld bij Booking.com, bewegwijzeringsborden gemaakt en geplaatst. Ondertussen nog een hele leuke workshop Beeldhouwen gegeven – waarover later meer – en vanaf de Paasweek diverse gasten ontvangen.

 

Op dit moment.

 

Komen er reserveringen binnen. Het meest Spanjaarden en dat gaat heel erg leuk. Het blijkt dat zij zich verrassend goed kunnen vinden in het informele karakter van onze B&B. Zo vertellen we iedereen dat ze het kunnen vragen als ze iets willen drinken, maar dat ze het ook gewoon zelf uit de koelkast mogen pakken. Als je dan later de leuke recensies leest, word je toch heel erg blij. Bovendien verbetert ons Spaans en leren we van de gasten specifieke Spaanse recepten. En we genieten, want dit is ook zo´n leuke aanvulling op ons leven!

 

Op korte termijn.

 

Morgen ga ik naar Bullas voor een gesprek met de directeur van het wijnmuseum. Want we hebben een meerdaags wijnarrangement samengesteld, waar we nog 1 activiteit aan toe willen voegen. Verder gaan we op zoek naar mensen die gasten willen vergezellen op wandeltochten en bij mountainbike routes. Dit is dus waar jullie op korte termijn meer informatie over kunnen verwachten.

 

Selfies.

 

Ahum, dat is ons op het lijf geschreven. NOT! Maar we hebben ons voorgenomen om ze toch vaker te gaan maken. Dus hierbij onze primeur.

1 reactie op “Zo, daar zijn we weer.

 1. Ik heb genoten bij jullie, was kort maar krachtig en vooral lekker warm!

  Niks moeten, gewoon rondhangen, vakantiegevoel!

  En ik had de primeur dat Bariz zijn kop op mijn schoot heeft gelegd….

  Ik kom zeker keertje terug, al was t alleen maar om te kijken of Bariz mij nog herkend…. ::-)

  Jullie Selfie is goed gelukt!

  Je kan hem ook op spraak zetten, hoef je alleen maar “smile” te roepen, dan klikt hij al……

Reacties zijn gesloten.