Wij zijn er een weekje niet. - Anke y Aart
560
post-template-default,single,single-post,postid-560,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-7.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive

Wij zijn er een weekje niet.

Op pad met de Suuz

29 okt Wij zijn er een weekje niet.

Moeten, moeten, moeten. Niet voor een baas, maar voor dingen die je jezelf oplegt. Ben je dan dom bezig of niet? Ach, misschien valt het wel mee, maar willen we gewoon teveel op dit moment. Het is allemaal nog net niet klaar, maar wij zijn er nu wel heel even klaar mee. Wij nemen een week vakantie in onze eigen omgeving.

Ritjes maken door de natuur, plaatsen bezoeken, lekker buiten de deur eten. De olijvenoogst gaat beginnen, ook in eigen tuin, en misschien mogen we bij de coöperatie binnenkijken om te zien hoe dat daar in zijn werk gaat. Als wij terugkomen zitten we vol met inspiratie, motivatie en informatie. Dus eigenlijk gaan we de komende week heel hard aan het werk, maar dan wel op de voor ons meest ideale manier.

Hasta luego (tot ziens).

7 Reactie's
 • Tsui-Dan
  Geplaatst op 19:52h, 29 oktober

  Heel goed van jullie! Veel plezier en lol!
  xxx

  • Anke y Aart
   Geplaatst op 22:28h, 29 oktober

   Gaat helemaal lukken hoor. We zijn vandaag stiekem al begonnen, hebben een rit gemaakt en zijn geëindigd in Coy. Een heel apart bergdorp met allemaal onwijs aardige mensen. Zeker weer genoeg materiaal voor 3 blogs, alleen daar zijn we al van opgeknapt. Maar dat hoeven we jullie niet meer uit te leggen, haha.

 • Mieke
  Geplaatst op 20:14h, 29 oktober

  Geniet er van………… jullie honden ook gezellig mee? Fijne vakantie………. xje

  • Anke y Aart
   Geplaatst op 22:25h, 29 oktober

   Wij gaan in principe alleen ‘s ochtends weg hoor, Mieke. Als je dan tussen de middag een dagmenu eet, hoef je meteen ‘s avonds niet meer te koken. Het gaat er vooral om dat we even niet werken, niet bloggen en van onszelf niks moeten. Maar ondertussen zie en doe je zoveel dat je weer heel veel kunt laten zien en horen in de blogs.

 • Tsui Jing
  Geplaatst op 22:26h, 29 oktober

  Heel veel plezier, doe het rustig aan!!

 • Idaline
  Geplaatst op 23:18h, 01 november

  Veel plezier!

  • Anke y Aart
   Geplaatst op 23:43h, 01 november

   Dank je wel, lieverd.