Op pad met de Suuz

Wij zijn er een weekje niet.

Moeten, moeten, moeten. Niet voor een baas, maar voor dingen die je jezelf oplegt. Ben je dan dom bezig of niet? Ach, misschien valt het wel mee, maar willen we gewoon teveel op dit moment. Het is allemaal nog net niet klaar, maar wij zijn er nu wel heel even klaar mee. Wij nemen een week vakantie in onze eigen omgeving.

Ritjes maken door de natuur, plaatsen bezoeken, lekker buiten de deur eten. De olijvenoogst gaat beginnen, ook in eigen tuin, en misschien mogen we bij de coöperatie binnenkijken om te zien hoe dat daar in zijn werk gaat. Als wij terugkomen zitten we vol met inspiratie, motivatie en informatie. Dus eigenlijk gaan we de komende week heel hard aan het werk, maar dan wel op de voor ons meest ideale manier.

Hasta luego (tot ziens).

7 reacties op “Wij zijn er een weekje niet.

    1. Gaat helemaal lukken hoor. We zijn vandaag stiekem al begonnen, hebben een rit gemaakt en zijn geëindigd in Coy. Een heel apart bergdorp met allemaal onwijs aardige mensen. Zeker weer genoeg materiaal voor 3 blogs, alleen daar zijn we al van opgeknapt. Maar dat hoeven we jullie niet meer uit te leggen, haha.

  1. Geniet er van………… jullie honden ook gezellig mee? Fijne vakantie………. xje

    1. Wij gaan in principe alleen ‘s ochtends weg hoor, Mieke. Als je dan tussen de middag een dagmenu eet, hoef je meteen ‘s avonds niet meer te koken. Het gaat er vooral om dat we even niet werken, niet bloggen en van onszelf niks moeten. Maar ondertussen zie en doe je zoveel dat je weer heel veel kunt laten zien en horen in de blogs.

Reacties zijn gesloten.