Voor hele leuke schilderworkshops moet je bij Magdalena zijn. - Anke y Aart
1463
post-template-default,single,single-post,postid-1463,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-7.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive

Voor hele leuke schilderworkshops moet je bij Magdalena zijn.

Schilderworkshops

13 aug Voor hele leuke schilderworkshops moet je bij Magdalena zijn.

Als je dit advies krijgt als je op zoek bent naar iemand voor de schilderworkshops, dan word je nieuwsgierig en ga je op zoek naar Magdalena. Gelukkig krijgen we meteen haar telefoonnummer en is het eerste contact zo gelegd. Haar enthousiaste reactie is alvast veelbelovend en we maken een afspraak voor de volgende dag. We hebben afgesproken bij een pand van de gemeente, waar meerdere workshops worden gehouden en waar Magdalena al ruim 10 jaar les geeft. Haar werkruimte is riant en gezien het grote aantal schilderijen en materialen wordt  snel duidelijk dat hier volop gebruik van wordt gemaakt. Ze bevestigt ook dat heel veel Bullanezen, van jong tot oud, schilderen.

 

Er zijn heel veel schilderworkshops mogelijk.

 

Magdalena geeft les in allerlei technieken. Of het nu gaat om olieverf, acryl, aquarelleren, pentekeningen, pastel enz., je kunt bij haar terecht. Afhankelijk van de gekozen techniek kun je dus een workshop plannen, variërend van 1 dag tot een maand en langer. Ook vindt ze het heel erg leuk om met groepen de natuur in te gaan en lekker buiten te werken. Ons voorstel om eventueel bij ons op het terrein te komen werken grijpt ze dan ook met beide handen aan. Kortom, alles is mogelijk. Zowel qua tijdsduur, techniek, als de gewenste locatie. Magdalena geeft les aan groepen van 5 tot maximaal 10 personen. Prijs is € 30,- p.p. per dag, inclusief alle materialen.

 

Meer (professionele) foto´s van haar werk volgen op korte termijn.

 

Wordt de taalbarriëre tijdens de schilderworkshops een probleem?

 

Volgens Magdalena niet. Schilderen is vooral een kwestie van voordoen en kijken. Ze geeft aan een aantal specifieke woorden te willen vertalen en voor de rest ook gebruik te maken van een vertaal app. En mocht de workshop op ons terrein worden gegeven, dan zijn wij er natuurlijk ook nog om waar nodig meer duidelijkheid te scheppen.

 

Magdalena Caballero.

 

Is een hele lieve, spontane vrouw en lerares in hart en nieren. Dit blijkt overduidelijk uit de trots en passie waarmee ze over haar leerlingen en het schilderen praat. Naast het lesgeven werkt ze ook in opdracht. Kijk voor meer informatie op haar Facebookpagina https://www.facebook.com/TallerartMagdalena. Wij zijn er in ieder geval van overtuigd dat onze gasten bij haar in hele goede handen zijn.

 

2 Reactie's
 • Jenny den Ouden
  Geplaatst op 17:09h, 14 augustus

  Zie er mooie schilderijen hangen.

  • Anke y Aart
   Geplaatst op 20:07h, 14 augustus

   Volgens Magdalena zijn de mooiste schilderijen bij haar thuis. In dit lokaal hangen vooral schilderijen om de verschillende technieken te laten zien.