Casa Garcisánchez Cloan

Vakantiepark Cloan, prachtig gelegen in de bergen in Bullas

Casa Garcisánchez Cloan
Casa Garcisánchez Cloan

We kunnen ons voorstellen dat je graag workshops beeldhouwen wilt volgen, maar niet in ons huis wilt verblijven. Of dat je met een groep vrienden komt en daarnaast in alle vrijheid je vakantie wilt vieren. Of dat je helemaal niet wilt beeldhouwen, maar wel graag deze omgeving wilt zien. Daarom gaan wij op zoek naar alternatieven en vandaag was de aftrap met een bezoek aan Vakantiepark Cloan.

 

 

 

 

 

Parkeerplaats
Parkeerplaats

Het park Cloan

Vakantiepark Cloan ligt op maximaal 2 kilometer van ons huis, dus in dezelfde prachtige omgeving. Het is een kleinschalig park met 5 vakantiehuizen. Terwijl ik ‘kleinschalig’ schrijf moet ik eigenlijk al lachen, want alles in het park is alles behalve klein. Het park zelf, het zwembad, de percelen, woningen en kamers, alles is riant. Vanaf het moment dat je het park oploopt ervaar je ruimte. Een grote groene oase waar de huizen her en der verspreidt staan, waardoor alle privacy gewaarborgd is. De vele bomen zorgen voor ruim voldoende schaduw en de door de berg ontstane verschillende niveaus geven een heel speels effect. Parkeren is mogelijk op het terrein.

 

 

 

Zwembad
Zwembad

De faciliteiten

Cloan heeft een gigantisch zwembad, met daarnaast een pierenbadje voor de kleintjes. Op dit moment is het herfst en wordt het zwembad niet meer bijgehouden. Begrijpelijk als je de enorme hoeveelheid gevallen bladeren ziet en weet dat er 800 kuub water in het zwembad zit. Daarnaast heeft het diverse sportvelden, verschillende kinderspeelplaatsen en een kinderboerderij met kippen, duiven, pauwen, hoenders en een voilere met tropische vogeltjes. Kortom, alles wat je nodig hebt om je heerlijk te vermaken.

 

 

 

Casa La Silla
Casa La Silla

De vakantiehuizen van Cloan

Wat het eerst opvalt zijn de enorme percelen waarop de huizen staan. De huizen zijn groot en vrijstaand en zijn, afhankelijk van het type, geschikt tot maximaal 10 personen. Ieder huis heeft zijn eigen barbequeplaats, een ruim terras en ze zijn heel smaakvol ingericht. We hebben uitvoerige foto’s van de inrichting per woning gemaakt, dus bij interesse kun je die bij ons opvragen.

 

 

 

 

Casa El Lomillo
Casa El Lomillo

Conclusie

 

Wij zijn ervan overtuigd dat Vakantiepark Cloan alles heeft om jou een heerlijke vakantie te kunnen garanderen. Wij raden het dus van harte aan.

 

 

 

 

 

 

 

4 reacties op “Vakantiepark Cloan, prachtig gelegen in de bergen in Bullas

  1. Wat super allemaal….. leuk hoor dat jullie daar ook bij stil staan…… Toppers zijn jullie….. xje

Reacties zijn gesloten.