Restaurant La Tasca del Adolfo

Restaurant La Tasca del Adolfo, creatief in alle opzichten.

Restaurant La Tasca del AdolfoWat is er nu leuker dan op een gewone doordeweekse dag voor complete verrassingen komen te staan? Dit gebeurt ons als we Restaurant La Tasca del Adolfo in Bullas bezoeken, tijdens lunchtijd, gewoon voor het dagmenu. Dit restaurant was ons al langer opgevallen, omdat er eigenlijk altijd mensen zitten en dit is over het algemeen een heel goed teken.

 

 

 

 

Antonio, Toni en Juana
Antonio, Toni en Ivana

De ontvangst

We hebben een tafeltje op het terras gekozen, waar we uitzicht hebben op één van de grootste rotondes van Bullas. Juana begroet ons heel hartelijk, neemt de tijd voor een gesprekje en noteert onze bestelling voor de drankjes. Als ze even later terug is, vertellen we haar dat we beeldhouwers zijn, maar op onze website ook bedrijven in Bullas promoten. Tijdens ons verhaal worden haar ogen groot van verbazing. Het blijkt dat hun kok ook beeldhouwer en kunstenaar is en ze vraagt ons om binnen te komen kijken. Daar worden onze ogen groot, bij het zien van alle prachtige en creatieve kunstwerken die daar hangen. Kunstenares/kokkin Toni komt zich ook even voorstellen en we spreken af om op korte termijn een blog volledig aan haar werk te gaan besteden.

 

 

GerechtDe gerechten

Maar ook als het eten wordt geserveerd door Antonio, kijken we onze ogen uit. Want wat worden de borden mooi opgemaakt en wat is het lekker. Je ziet heel duidelijk dat er ook aan iets ‘simpels’ als het dagmenu heel veel tijd en aandacht wordt besteedt. Dit is een adres waar ze ons nog heel vaak terug gaan zien. Niet alleen voor het heerlijke eten, maar zeker ook voor de lieve en hartelijke mensen die er werken en dit werk duidelijk ook met heel veel plezier doen. Wat ons betreft is restaurant La Tasca del Adolfo een absolute aanrader.

 

 

 

 

 

 

Hieronder plaatsen we al wat foto’s van het werk van Toni van Dinoxart. Helaas is dit dus niet te koop, maar binnenkort volgt dus een blog waar meer kunst van haar te zien is en we haar ook zelf aan het werk hopen te zien.

 

2 reacties op “Restaurant La Tasca del Adolfo, creatief in alle opzichten.

  1. Bullas blijkt meer en meer een dorp voor kunstenaars te zijn. Misschien dat ik daar in de toekomst ook een steentje aan kan bijdragen.
    Goed te weten dat er leuke restaurantjes zijn omdat ik echt een hekel heb aan koken……….

    1. Echt waar joh? Dat wist ik niet. Dat hekel aan koken, bedoel ik. Er schijnt nog een hele goede kunstenaar te wonen, maar ook eentje die helemaal niks aan promotie doet. Deze 2 meiden zijn goud waard, omdat ze ons al van een heleboel informatie hebben voorzien. Ze voelen nu al als vriendinnen.

Reacties zijn gesloten.