Braseria

Restaurant La Brasería de Carlos, in Cehegin.

Wij zijn gisteren ontvoerd door onze vrienden Tsui-Jing en Frank. Dit in verband met de verjaardag van Aart. De rit ging naar Cehegin en eindigde daar in het prachtige oude centrum, bij La Brasería de Carlos. Dit restaurant ligt in één van de karakteristieke straatjes van Cehegin. Tsui-Jing en Frank vertellen dat ze hier onlangs toevallig binnen zijn gelopen en blij verrast waren door het heerlijke eten en vooral de enorme hartelijkheid van de eigenaren. Daarom willen ze het ons ook laten zien. Dit relatief kleine restaurant is heel sfeervol ingericht en heeft daardoor een heel huiselijke en persoonlijke sfeer. Hetzelfde geldt zeker ook voor de ontvangst en de bediening. Tsui-Jing en Frank worden onmiddellijk herkend en als oude vrienden begroet.

 

 

Het eten in La Brasería de Carlos.

 

Het restaurant heeft een menukaart, maar ook een dagmenu met 4 verschillende keuzes per voorgerecht, hoofdgerecht en dessert. Eigenlijk kiezen we puur uit gemakzucht voor het dagmenu, waardoor we de menukaart niet eens ingekeken hebben. Het maakt niets uit, want alle gerechten die wij gegeten hebben waren ronduit heerlijk en beslist niet duur. Achteraf horen we dat La Brasería de Carlos vooral gespecialiseerd is in rundvleesgerechten. We moeten dus zeker nog snel eens terug om de specialiteiten te proberen, maar dat we hier terugkomen stond sowieso wel vast.

 

 

De service van La Brasería de Carlos.

 

Het geweldige eten is al reden genoeg voor een bezoekje aan dit restaurant, maar de service van Mari Carmen en José Carlos is ronduit uniek te noemen. Wat een hartelijkheid en aandacht. Als ze horen dat Aart jarig is, wordt er eerst een toepasselijk muziekje opgezet om hem te feliciteren. Daarna wordt hij nog persoonlijk toegezongen door José Carlos. Jeetje, wat een geweldige stem heeft die man. Als afsluiter wordt er een fles Cava opengetrokken, die we kado krijgen. In een uitvoerig nagesprek horen we dat dit restaurant pas in november 2017 haar deuren heeft geopend. Nou, wat ons betreft zijn ze wel heel erg goed bezig.

 

 

De verrassing van La Brasería de Carlos.

 

Na de maaltijd worden we uitgenodigd om iets te komen bekijken wat achter in het pand is. Dit blijkt een prachtige grotkamer te zijn, die ook gereserveerd kan worden door een gezelschap tot maximaal 10 personen. Zo mooi en romantisch ingericht! Deze ruimte is echt een pareltje in dit restaurant.

 

Conclusie:

 

Wij hebben echt een geweldige middag gehad. Heerlijk gegeten in goed gezelschap en weer een paar fantastische mensen leren kennen. Wij komen hier terug, heel zeker weten. Tsui-Jing en Frank, nogmaals enorm bedankt! Wat is het toch leuk om samen deze omgeving te ontdekken.

5 reacties op “Restaurant La Brasería de Carlos, in Cehegin.

  1. Gefeliciteerd Aart en na al de ellende was dit eens een geweldige welkomer.
    Echte vrienden weten wanneer je dit eens nodig hebt.

    1. Helemaal waar, Suzy. Echte vrienden zijn zó belangrijk. En bedankt voor de felicitatie. XXX

Reacties zijn gesloten.