Rit eigen berg

Een prachtige rit op onze eigen berg.

Rit eigen bergIedere keer als wij hier rondrijden in de omgeving, al is het alleen maar naar Bullas, worden we geraakt door de prachtige natuur. Je blijft om je heen kijken en je geniet. In dit soort situaties nemen we het pad vanaf ons huis naar beneden.

 

 

 

 

 

Rit eigen bergMaar als we de poort uitrijden en één van de twee paden naar boven nemen, zijn we binnen 2 minuten in een totaal andere wereld. Je kunt hier uren rondrijden in een steeds wisselend landschap en je komt helemaal niemand tegen. Je rijdt door bossen, langs valleien met fruittuinen, ziet diepe rambla’s en prachtige verlaten finca’s. Het hooggebergte herken je vooral door de goudgele graanvelden.

 

 

 

 

Rit eigen bergWat ons bij de eerste ritten vooral verrast heeft, is de enorme uitgestrektheid van het gebied. Het is zo immens groot, er komt geen einde aan. En wat ook opvallend is, is de goede kwaliteit van de wegen in de bergen. Die zijn met een normale personenauto prima te doen. Wat jammer blijft is dat we nog steeds niet in staat zijn om de dieptes van het gebied goed op foto’s vast te leggen. Dus neem maar van ons aan dat het hier nog mooier is dan de foto’s weergeven.

 

 

 

 

Rit eigen berg Rit eigen berg Rit eigen berg Rit eigen berg Rit eigen berg Rit eigen berg

4 reacties op “Een prachtige rit op onze eigen berg.

    1. Peter, kom dan maar zelf eens een keer kijken. Het is echt nog veel mooier dan de foto’s weergeven.

  1. Super geweldig lieve schatten. Blij voor jullie, dat jullie deze mooie plek hebben gevonden.. ooooooooooit ga ik nog eens langskomen. Xxx

Reacties zijn gesloten.