Over ons, Anke y Aart
2
page-template-default,page,page-id-2,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-7.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive

Over ons

WIE ZIJN ANKE Y AART (EN BARÍZ).

 

 

Hallo, wij zijn Anke en Aart de Groot en we wonen nu respectievelijk 9 en ruim 20 jaar met heel veel plezier in Spanje. Eerst in de omgeving van Rojales in de provincie Alicante, waar Aart als electriciën werkte en ik (Anke) als beeldhouwer. Na Aart’s pensionering is ook hij volop met beeldhouwen begonnen en zijn we samen workshops gaan geven. Wij maken grote tuinbeelden uit Spaans marmer, zowel realistisch als abstract en naast ons vrije werk, werken we ook in opdracht. Wij zijn enorme natuurliefhebbers en hebben samen al vele ritten landinwaarts gemaakt, om Spanje nog beter te leren kennen. In juli 2017 hebben we een langgekoesterde droom waargemaakt en zijn we verhuisd naar het binnenland van Spanje. Naar de prachtige, natuurrijke omgeving van de plaats Bullas in de provincie Murcia.

 

Baríz

 

Baríz

Baríz is een Galgo/Labradormix van ongeveer 2 jaar oud en het allerliefste mannetje van de wereld. Hij is heel rustig en bescheiden en houdt van alles en iedereen. Van mensen, honden, katten, paarden en ezels. 

 

 

 

De omgeving van Bullas.

 

 

Deze omgeving is een paradijs voor wandelaars, mountainbikers, crossmotoren, rustzoekers en natuurliefhebbers. Je kunt hier uren rondrijden of lopen zonder ook maar iemand tegen te komen, terwijl jij je ogen uitkijkt. Het landschap is hier zo mooi en afwisselend. Maar ook kunst- en cultuurliefhebbers komen hier volop aan hun trekken, want overal zijn prachtige kerken, kathedralen, musea en kastelen te bewonderen. Bullas en de omliggende steden als Caravaca de la Cruz, Cehegin, Mula en Calasparra zijn een bezoek meer dan waard. Verder is Bullas dé wijnstreek van Spanje, met verschillende bodegas en wijnmusea. Dit is een heel geliefde vakantiebestemming voor Spanjaarden, maar de buitenlandse toerist heeft het nog niet echt ontdekt.