Ons huis in Bullas

Onze plannen, beeldhouwen, workshops en meer activiteiten.

Al tijdens de eerste bezichtiging van ons nieuwe huis beginnen allerlei ideeën op te borrelen. Het begint met de enorm grote, open onderbouw. Dé perfecte locatie om te beeldhouwen en workshops te geven, onder alle weersomstandigheden. Ik kijk naar het zwembad en zie voor me hoe hier meerdere mensen omheen liggen te genieten. Maar als je dan thuis komt en alles goed tot je doordringt,  zijn de ideeën helemaal niet meer te stoppen. Want wat is er nu leuker dan andere mensen te betrekken bij ons vaste voornemen: Genieten in het binnenland van Spanje.

 

 

 

 

Onze werkplaats in Bullas.

Beeldhouwen / workshops

Natuurlijk zijn en blijven we beeldhouwers en willen we ook heel graag doorgaan met het geven van workshops. Dat is onze passie en dat gaat niet veranderen. Voor de workshops hopen we ook de bewoners uit de regio te bereiken en natuurlijk Nederlanders die hier op vakantie zijn of overwinteren. Maar er is zoveel meer en daar gaan we voortaan ook tijd voor vrijmaken.

 

 

 

 

 

Fotosafari’s in de natuur.

Fotosafari’s in de natuur.

Aart en ik zijn enorme natuurliefhebbers en we vinden het heerlijk om met onze Suzuki Samurais de bergen en/of de bossen in te gaan, op zoek naar de mooiste plekjes. Om stilletjes op een plek te gaan zitten en af te wachten welke dieren zich laten zien. Tot nu toe hebben we vossen, wilde zwijnen, herten, eekhoorns en steenarenden gespot. Op korte termijn gaan we contact zoeken met een boswachter, om nog beter de meest geschikte plekken te leren kennen. Natuurlijk is het hartstikke leuk om ook andere mensen mee te nemen bij deze avonturen.

 

 

 

Bullas en omgeving promoten.

Dit is een geliefde omgeving van de Spanjaarden om hun vakantie door te brengen. Het heeft ons verbaasd hoeveel Spaanse vrienden uit Catral en omgeving deze streek kennen en hier op vakantie zijn geweest. Gelukkig valt hier geen grootschalig toerisme te verwachten, omdat de zee met het strand en de ‘Friet van Piet’ tenten op grote afstand liggen. Maar voor de rust- en natuurliefhebbers is dit een geweldige omgeving, die een bezoek zeker waard is. Spaanse bedrijven hebben amper tot geen websites en zijn daardoor beperkt in hun promotiemiddelen. We hebben inmiddels ontdekt dat ze het enorm waarderen dat wij hun produkten en werk willen promoten op onze website. En natuurlijk heeft dit voor ons als voordeel dat wij hierdoor sneller integreren.

Ons huis als ‘culturele locatie’.

Wij zouden het fantastisch vinden als uiteindelijk ons huis hier in de regio bekend wordt als een culturele locatie. Niet alleen door onze beeldentuin en workshops, maar ook voor andere kunstenaars. Net als in Catral vinden we het leuk om hier contacten te leggen met Spaanse kunstenaars, maar ook Nederlandse kunstenaars kunnen hier workshops komen geven. Er zijn op dit moment al contacten en concrete plannen, dus blijf ons maar volgen als je op de hoogte wilt blijven.

Gaan we dit allemaal waarmaken?

De beeldentuin, nieuwe folders en visitekaartjes zijn inmiddels een feit. Dit is het moment om naar buiten te gaan en alle contacten te gaan leggen. We merken de laatste tijd dat we al door veel mensen opgemerkt en herkend worden, wat ontzettend leuk is. Zoals de titel al aangeeft, hebben we allerlei plannen. Plannen die de komende tijd uitgevoerd, bijgesteld, veranderd, uitgebreid en afgeschreven gaan worden. Wat de toekomst ons brengt? We hebben geen idee en zijn zelf vooral heel benieuwd. We staan overal voor open, zolang het maar valt onder de noemer ‘Anke y Aart, genieten in het binnenland van Spanje’.

2 reacties op “Onze plannen, beeldhouwen, workshops en meer activiteiten.

  1. Hartstikke leuk om jullie te volgen via de blogs. En nog fijner te lezen, hoe fijn en gelukkig jullie daar zijn. Ik geniet mee…..

    1. Hé Mieke, wij hopen dat je ons blijft volgen en met ons mee blijft genieten.

Reacties zijn gesloten.