gasten

Onze eerste gasten.

gastenOnze eerste gasten zijn vanmiddag weer richting Nederland vertrokken. Natuurlijk vonden we het vooraf heel erg spannend. Zijn het aardige mensen? Vinden ze natuur hier ook zo mooi? Gaan de kamers bevallen? Koken we wel lekker genoeg? Hoe gaan Sarabi en Simba reageren? En natuurlijk de weersomstandigheden. Het was nog niet zo warm als in andere jaren. Gaat dat niet enorm tegenvallen? Kortom, heel veel vragen. In de eerste schriftelijke contacten gaven ze al aan dat we ons niet te druk moesten maken, dus dat klonk best veelbelovend, maar toch ….. .

 

 

 

 

 

gastenNou, we hebben ons echt voor niets zorgen gemaakt, want we hebben samen met hun heerlijke dagen gehad. Zo ontspannen, dat het ook voor ons als vakantie voelde. Het zijn gewoon hele lieve mensen, waarmee we fijne gesprekken hebben gevoerd. Ze hebben een aantal wandelingen gemaakt, zijn een dagje naar de stad Murcia geweest en hebben de Salto del Usero en deze omgeving bekeken. We hebben samen een wijnproeverij gedaan, Bullas bezichtigd en tapas gegeten in één van onze favoriete restaurants.

 

 

 

 

 

gastenDoordat het vooral de eerste dagen nog best frisjes was, hebben we veel tijd binnenshuis doorgebracht. Al waren er gelukkig toch ook uren dat ze van het zonnetje konden genieten. Bij ons op de veranda, maar ook boven op hun eigen terras. Vanochtend was het al vroeg lekker warm en konden we rond 9.00 uur al heerlijk op het terras samen ontbijten. De rest van de dag zijn we allemaal alleen maar buiten geweest. Het ziet ernaar uit dat het voorjaar is begonnen.

 

 

 

 

 

gastenAls afsluiting van hun bezoek kregen we te horen dat alles helemaal naar wens is geweest en dat ze zich verwend voelen. En het allermooiste was om te horen dat ze zeker nog eens terug zullen komen. Een fijnere aftrap hadden we ons niet kunnen wensen. Als dit zo doorgaat, dan staat ons een fantastisch seizoen te wachten.

 

 

 

 

 

gasten

4 reacties op “Onze eerste gasten.

  1. Wat een prachtige eerste ervaring! En hoe vonden de honden het? Vast ook heel gezellig, te beoordelen aan de laatste foto…

    1. Ze waren zó lief. Het was aandoenlijk om te zien hoe ze samen onderaan de trap zaten te kwispelen als ze boven geluiden horen en niet konden wachten tot de mensen beneden kwamen. Ook als ze weg geweest waren, werden ze onmiddellijk herkend bij terugkomst en stonden ze te piepen van blijdschap. Gasten horen er dus meteen helemaal bij.

Reacties zijn gesloten.