Ons huis in Bullas

Ons huis in Bullas, hoeveel geluk kun je hebben bij het zoeken?!

Ons huis in Bullas

Hoe wij deze woning hebben gevonden? Je plaatst één verkeerde druk op het toetsenbord, waardoor je terecht komt op een website van een makelaar in een provincie waar je niet zocht. De provincie Murcia, in een deel dat volgens Aart  heel erg mooi is. Op de website staan verschillende huurhuizen die je aanspreken, dus je belt de makelaar en die vertelt je meteen dat hij een nog veel mooier huis heeft. Eéntje die net is vrijgekomen en nog niet eens op de website staat. Je maakt een afspraak voor de volgende dag en gaat het ‘verrassingshuis’ bezichtigen.

 

 

 

 

 

Ons huis in Bullas

De eerste bezichtiging van ons huis in Bullas.

Aart en ik rijden achter de makelaar aan, richting een hoge berg en ineens zien we het liggen. Het is het hoogst gelegen huis, bijna op de top tegen de bergwand. ‘Oh nee’ zegt Aart en op dat moment zijn we eigenlijk al om. Het blijkt een prachtige woning, waarbij werkelijk alles aan onze wensen voldoet. Zo heeft het een slaapkamer en badkamer op de begane grond en is het hele plot omheind. Een onderhoudsvriendelijk terrein, een heel mooi zwembad en als klap op de vuurpijl een open onderbouw onder het hele pand. Rondlopend op het terrein besef ik hoeveel mogelijkheden dit pand ons biedt. Ik zie voor me hoe we hier beeldhouwen, maar ook workshops geven en de deelnemers een lekkere koele duik in het zwembad nemen

 

 

 

Ons huis in Bullas De open onderbouw van ons huis in Bullas.

Deze open onderbouw ligt onder het hele huis en beslaat ongeveer 140 m2. De ideale ruimte om het hele jaar door, onder alle weersomstandigheden te kunnen beeldhouwen en workshops te geven. Bovendien hebben we hier 3-fasen stroom, dus ook het gebruik van zware machines is geen enkel probleem. Alles bij elkaar voelt het alsof dit huis ons gevonden heeft en binnen 2 uur is het huurcontract getekend.

5 reacties op “Ons huis in Bullas, hoeveel geluk kun je hebben bij het zoeken?!

  1. Geweldig verhaal! Alsnog heel veel geluk gewenst in jullie nieuwe huis.

    1. Dank je wel hoor, Esther. Komen jullie ook onze situatie ter plekke eens bekijken?

  2. Jullie hebben echt een droomhuis gevonden!! Een mens krijgt wat hem toekomt!

    1. Hé Tsui Jing, jij kunt het pas echt goed beoordelen, omdat jij en Frank ons huis al in het echt hebben gezien. Gelukkig zien we elkaar alweer heel snel.

  3. Wouw. Jammer dat ik absoluut niet creatief ben.. Herinnert de pestkop zijn nicht nog?

Reacties zijn gesloten.