Anke y Aart

Nieuwe aanpak, nieuwe website, nieuwe prijzen.

Nieuwe aanpak.

Tot nu toe hanteerden we een all-inclusive tarief. We wilden gasten namelijk niet verplichten om de deur uit te gaan om te eten. Ook al omdat dit toch wel een erg Spaanse omgeving is. Bovendien willen we gasten graag betrekken bij de dingen waar wij zelf zo van genieten. Maar gaandeweg hebben we de indruk gekregen dat mensen toch liever meer keuze hebben. De keuze om zelf te bepalen hoe ze hun vakantie in willen delen. Daarom wordt vanaf vandaag ons aanbod veranderd. Of eigenlijk blijft ons aanbod, inclusief de aangeboden activiteiten, hetzelfde. We bieden gasten alleen meer mogelijkheden om eigen vakantie-pretpakketje samen te stellen.

 

 

 

 

Nieuwe website.

We willen al langer een andere website. Mooier, completer en met meer mogelijkheden. Zo willen we graag dat foto´s vergroot kunnen worden door erop te klikken. Dat de blogs per categorie onder elkaar komen te staan, waardoor je ze achter elkaar door kunt lezen. Zonder ze telkens af te moeten sluiten en de volgende te openen. We willen ook lezers de mogelijkheid geven om de blogs per email te ontvangen, etc. Dus hebben we besloten dat dit meteen ook het moment is om de website te verfraaien. Gelukkig wil Hans Hendriks ons hier weer bij helpen. Iemand die je kent en precies weet wat je wil, dat werkt gewoon hartstikke lekker. Dus als het hier de komende dagen tot weken even stil blijft, dan wordt er keihard gewerkt, achter de schermen. Natuurlijk houden we jullie op de hoogte van alle ontwikkelingen.

 

Gastenkamers.

Deze blijven hetzelfde. Onze bovenetage wordt alleen gebruikt door de gasten. We hebben hier 2 gastenkamers, een badkamer en een woonkamer waar men zich even lekker terug kan trekken. Inclusief Nederlandse TV, Wifi, koffiezetapparaat, waterkoker en koelkast met drankjes. Verder is hier nog een apart ruim terras. Uiteraard hopen we ook dat iedereen zich vrij voelt in ons hele huis en op ons terrein met zwembad.

In principe blijven we maximaal 2 gasten tegelijkertijd ontvangen. Dit vooral omdat wij maar 1 badkamer ter beschikking hebben. Als 2 stellen er geen probleem mee hebben om een badkamer te delen, dan zijn 4 gasten ook heel erg welkom.

 

 

gastenkamer gastenkamer

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwe prijzen:

€ 50,00 per nacht voor een 2-persoons kamer voor 2 personen, inclusief ontbijt.

€ 40,00 per nacht voor een 2-persoons kamer voor 1 persoon, inclusief ontbijt.

€  7,50 voor de lunch.

€ 15,00 voor het diner.

 

De overige voorwaarden en aangeboden activiteiten worden binnenkort bijgewerkt op de website.

 

gastenkamer gastenkamerTerras boven

8 reacties op “Nieuwe aanpak, nieuwe website, nieuwe prijzen.

    1. Dank je wel, Wim. Ons blog moet dus op het jouwe gaan lijken, haha. Hoop dat het allemaal lukt.

  1. Denk ook dat deze formule goed gaat werken Je weet nooit van te voren hoe de klik.mrt je gasten is .Zo kan het alle kanten op.Heel veel succes!

    1. Dank je wel hoor, Gerda. Wij hopen ook dat we een fantastisch seizoen krijgen met hele leuke gasten.

Reacties zijn gesloten.