Voor de workshops beeldhouwen in hout is Nardi Fernández Amor dé man. - Anke y Aart
1635
post-template-default,single,single-post,postid-1635,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-7.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive

Voor de workshops beeldhouwen in hout is Nardi Fernández Amor dé man.

Nardi

17 sep Voor de workshops beeldhouwen in hout is Nardi Fernández Amor dé man.

Voor de workshops beeldhouwen in hout weten we al lang wie we willen hebben: Nardi Artesano de la Madera. We ontmoeten Nardi (Bernardo) een jaar geleden voor het eerst op El Zacatin. De markt die iedere eerste zondag van de maand in Bullas gehouden wordt en waar alleen regionale produkten en kunst gepresenteerd mag worden. Hoewel hij hier alleen relatief klein werk mee naartoe neemt, is ons meteen duidelijk dat we hier met een echte vakman te maken hebben. Nardi nodigt ons spontaan uit in zijn werkplaats in Bullas en als we een paar weken geleden binnen stappen en hem vertellen over ons project, reageert hij heel enthousiast. Natuurlijk wil hij heel graag meedoen.

 

 

Wie is Nardi Fernández Amor.

 

Nardi komt uit een timmermansfamilie en de afgelopen 15 jaar heeft hij zich professioneel vooral toegelegd op het creatieve aspect van hout. Niet alleen beeldhouwen, maar ook pyrografie (het tekenen in hout met een hete stift) en marqueterie (het inleggen van hout). In zijn atelier komen we de mooiste kunstwerken tegen en oh, wat is hij trots op zijn werk en wat kan hij er enthousiast over vertellen. Nardi geeft ook wekelijks les aan studenten van een tuinopleiding in Caravaca de la Cruz. Wat de workshops beeldhouwen in hout betreft heeft hij dus meer dan voldoende ervaring.

 

 

Workshops beeldhouwen in hout, pyrografie en marqueterie.

 

De workshops van Nardi zijn het hele jaar door te volgen, op iedere gewenste dag, met uitzondering van de maandagmiddag. Dit laatste geldt niet voor de maanden juli en augustus, als de school waar hij standaard les geeft gesloten is. De lessen duren 3 à 4 uur en kunnen zowel bij ons thuis plaatsvinden als in zijn werkplaats in Bullas. Hij verwacht geen taalbarriëre, omdat het vooral een kwestie van voordoen is en bovendien gebruikt hij een hele goede app voor eventuele vertalingen. Hij wil het liefst werken met minimaal 2 en maximaal 7 personen. Om een werk helemaal af te kunnen maken zullen er ongeveer 7 lesdagen nodig zijn. Prijs: € 25,- per uur, ongeacht het aantal deelnemers.

 

 

Nardi is een rustige, lieve man, die vol enthousiasme vertelt over zijn werk. We zijn heel blij dat we hem ook aan ons team toe hebben kunnen voegen. Wij weten zeker dat voor de workshops beeldhouwen in hout bij hem in hele goede handen bent. Kijk voor meer informatie ook eens op zijn Facebookpagina https://www.facebook.com/nardiartesania/

 

 

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.