Kiosco Bar Jardin

Kiosko Bar Jardin, Bullas

Kiosko Bar Jardin, Bullas

Het was rustig in Bullas, gistermiddag rond de siestatijd. Diverse restaurants waren zelfs gesloten. Het blijkt dat nu, na de zomertijd, diverse ondernemers op vakantie zijn en er in de winterperiode ook wat flexibeler met de openingstijden wordt omgegaan. We zijn heel benieuwd in hoeverre we dit verder gaan merken.

Gelukkig was Kiosko Bar Jardin wel open. Hier zijn we een paar weken geleden ook geweest en toen zat het terras bomvol met gasten. Dit zegt meestal genoeg over de kwaliteit en inderdaad, ze hebben heerlijke tapas, hamburgers en andere snacks. Meer dan genoeg om je buikje rond te eten.

 

 

 

 

Kiosko Bar Jardin

Maria Gonzalez Gil en Joaquin Fader Espin runnen Kiosko Bar Jardin vol enthousiasme en de vriendelijkheid straalt ervan af. Je voelt je hier ook als buitenlander heel erg welkom en als je bepaalde dingen niet meteen begrijpt doen ze alle moeite om je te helpen. Wij kunnen deze kiosk dus van harte aanbevelen.

Wij hebben er in ieder geval weer gesmuld en dit keer in het gezelschap van onze lieve vrienden Tsui-Jing, Frank en zijn moeder. Het was een heerlijke afsluiter van een paar uren waarin we de omgeving hebben verkend.

 

 

 

 

 

2 reacties op “Kiosko Bar Jardin, Bullas

  1. Gelukkig was dit restaurantje wel open, was hard aan een versnapering toe.
    Gezellig, vriendelijke bediening, lekker eten.
    Hier gaan we vaker naar toe!

Reacties zijn gesloten.