kamer 1

Een kijkje achter de schermen in ons huis.

Ons huis heeft 6 slaapkamers, 2 op de begane grond en 4 hele grote boven. Wij gebruiken alleen de slaapkamers en badkamer beneden, waardoor de hele bovenetage beschikbaar is voor gasten. Hier hebben we 2 slaapkamers gereserveerd, ervan uitgaande dat er ook 2 gasten kunnen komen die niet samen in een tweepersoons bed willen slapen. De 3e gebruiken we voor eigen opslag en sinds kort hebben we besloten om de 4e te veranderen in een woonkamer. Op dit moment zijn we vooral bezig om alles nog wat persoonlijker en gezelliger te maken. Nu blijken ineens de meubels die bij het huis horen, en die tot nu toe in de onderbouw stonden, weer van pas te komen. Wij hebben namelijk onze eigen meubels meegenomen bij de verhuizing, omdat we niet willen dat Sarabi en Simba spullen van anderen beschadigen. De honden komen niet boven, dus het is  wel verantwoord om deze meubels hier te gebruiken.

 

De geplaatste foto’s zijn nog van de eerste bezichtiging. De definitieve plaatsen we pas als alles helemaal klaar is.

De woonkamer.

kamer
De toekomstige woonkamer.
kamer
De toekomstige woonkamer.

 

 

 

 

 

 

 

Dit moet een ruimte worden waar de mensen zich lekker even terug kunnen trekken, als ze ons geklets zat zijn. Hier staan een 2- en 2½ zits bank, een kleine hoge tafel en 2 stoelen, een TV en een stereo-installatie en een boekenkast met allerlei boeken. Verder ook nog een koffiezetapparaat met toebehoren. Nu hoort er bij de meubels van de eigenaar ook nog een houten salontafel, maar het bovenblad is niet mooi meer. Daarom hebben we besloten om eindelijk een langlopend plan uit te gaan voeren; mozaieken. Vandaag hebben we de tegels besteld, die we aanstaande woensdag op kunnen halen. We hebben dit nog nooit gedaan, dus we zijn zelf heel benieuwd naar het resultaat. Verder gaan we deze ruimte nog gezelliger maken met sierkussens, schemerlampen en planten met mooie potten.

 

De slaapkamers.

kamer 1
Slaapkamer 1.
kamer 1
Slaapkamer 1.

 

 

 

 

 

 

 

kamer 2
Slaapkamer 2.
kamer 2
Slaapkamer 2.

 

 

 

 

 

 

 

Beide slaapkamers grenzen meteen aan het eigen terras op de bovenverdieping. Van hieruit heb je een geweldig uitzicht op de omliggende bergen en de vallei. De kamers hebben grote kledingkasten en we gaan ze nog gezelliger maken met sierkussens, schemerlampen, planten in mooie potten en extra accessoires. Het terras willen we ook nog opleuken met perkplanten.

 

badkamer
Badkamer boven.
badkamer
Badkamer boven.

 

 

 

 

 

 

 

 

Terras boven
Terras bovenverdieping.
Terras boven
Terras bovenverdieping.
Terras boven
Uitzicht terras boven.

 

 

 

 

 

 

 

En verder …..

Moeten we nog een traphekje regelen, om te voorkomen dat de honden naar boven klimmen. We hebben namelijk gehoord dat 99% van de honden niet op open trappen klimt, maar dan kennen ze Simba dus niet, haha. Het wordt eindelijk tijd om de 2 keukenstoelen weg te halen, die tot nu toe de trap blokkeren. Wij zijn dus nog heel eventjes bezig met interne aangelegenheden.

5 reacties op “Een kijkje achter de schermen in ons huis.

  1. Komt helemaal goed daar ben zo benieuwd om het in het echt te zien!! Als we oppas voor Ted hebben komen we zeker af

    1. Jullie zullen het hier prachtig vinden, Birgitta. Het huis, maar ook zeker de omgeving.

  2. Wat een prachtige kamers en een geweldig uitzicht van het terras. Ik ben erg benieuwd hoe het er uit komt te zien.

    1. We zijn er hard mee aan het werk, Esther. Vanochtend toevallig ook eindelijk een traphekje besteld bij een meubelmaker hier in Bullas, haha.

  3. Wat ontzettend leuk… begint er steeds meer op te lijken….. Ziet er super netjes uit…. net een echt hotelletje…… Succes met mozaïeken, leuk hoor….. kan je overal op doen……

Reacties zijn gesloten.