Iedere keer weer spannend; de beelden op de sokkels plaatsen.

Wij maken forse tuinbeelden, met dus een bijbehorend gewicht. De meeste variëren tussen de 200 en 250 kilo. Een aantal zijn lichter en die hebben we rond het zwembad geplaatst, omdat hier geen vrachtwagen met kraan bij kan komen. Voor de rest hebben we dus hulp nodig en die kregen we deze week van Fernando.

 

 

 

 

 

We hebben bij het bouwbedrijf naar een ervaren man gevraagd, iemand met geduld en inzicht en die kregen we. Wat een heerlijkheid om in deze nieuwe omgeving meteen de juiste persoon te kennen, die we in kunnen schakelen. Want Fernando weet als geen ander hoe hij de spanbanden moet gebruiken om alles zonder risico te laten verlopen. De beelden werden in alle rust opgepakt en neergezet en alles is schadevrij verlopen. Muchas gracias, Fernando. Muy bien trabajo y hasta la proxima.

 

 

 

 

 

 

 

2 reacties op “Iedere keer weer spannend; de beelden op de sokkels plaatsen.

    1. Ja, dat was heerlijk en het is zo belangrijk. Maar gelukkig mogen we Fernando altijd weer vragen. Of het nu om het halen van blokken in de groeve gaat of om het plaatsen van één enkel beeld op een sokkel. Het is ook een onwijs aardige gozer.

Reacties zijn gesloten.