Coronavirus

Het Coronavirus, wat voor impact heeft dat op ons?

Er stond een hele drukke periode op de planning. Een reservering van 3 kamers, groot feest in Bullas, een tafelreservering in een restaurant en meteen hierna 2 weken beeldhouwworkshops. Natuurlijk vraagt dit de nodige voorbereiding, maar wij waren er helemaal klaar voor en hadden er enorm veel zin in.

 

En dan wordt letterlijk in één dag alles geannuleerd. Niet als volslagen verrassing trouwens, maar toch. Gelukkig komen we al snel tot de conclusie dat we blij zijn dat het nu gebeurt en niet als het seizoen al begonnen is. De deelneemsters van de beeldhouwworkshop hebben al een keer een workshop bij ons gevolgd en komen beslist op een later tijdstip alsnog. Ook de mensen die de overnachtingen hebben geannuleerd, zeggen snel opnieuw te zullen reserveren.

 

 

We hebben nog klussen genoeg.

Het knopje in ons hoofd gaat al snel om van standje ´druk, druk, druk´ naar standje ´er is niks en er valt voorlopig ook even niks te verwachten´. Dus besluiten we dit gewoon als een verplichte vakantie te zien. Een periode waarin we in alle rust de klussen kunnen doen die we ook op de planning hebben staan. Ik ga het beeld afmaken waarmee ik al weken bezig ben. Aart gaat verder met het schilderen van de balustrades. In onze buitenkeuken is voor onze komst hier brand geweest. Omdat wij in onze B&B alleen ontbijt serveren, bieden we onze gasten de mogelijkheid om in onze keuken  te koken. Hoe leuk is het dan niet als we de buitenkeuken met grote barbecue weer helemaal opfrissen en inrichten?! Eerst schoonmaken en schilderen, extra werkblad plaatsen met klein kooktoestel. Eettafel met stoelen erin en een kast voor het serviesgoed. In het zonnetje staat een grote picknicktafel, dus de mensen kunnen kiezen waar ze willen eten. Verder gaan we de grind- en zandlagen op het terrein aanvullen en willen we meer bloemen in potten plaatsen. Voorlopig zijn wij nog wel even van de straat.

 

Voor zover wij op dit moment weten is het Coronavirus in Bullas nog niet gesignaleerd en we hopen uit de grond van ons hart dat dit zo blijft. En natuurlijk wensen wij dezelfde situatie voor iedereen. Wees voorzichtig, houdt de regels in acht en laten we maar hopen dat deze periode zo snel mogelijk weer achter de rug is. Oh ja, mochten de stofmaskers overal uitverkocht raken? Wij hebben er nog meer dan genoeg.

2 reacties op “Het Coronavirus, wat voor impact heeft dat op ons?

  1. Toppers!!!!

    Altijd weer die knop om en weer positief denken….. Ik hou er van!
    Kleine aanvulling: Vakantie is naast inspanning, ook vooral ontspanning….

    Fijne (werk)vakantie gewenst lieverds…. en sterkte….

    1. Beeldhouwen is voor mij ontspanning en dit nieuwe beeld wordt zo waanzinnig mooi! Ik kan het alleen niet laten zien, omdat het een cadeau is dat pas in juli wordt gegeven. Bovendien vinden we de andere klussen ook heel leuk, omdat het allemaal dingen zijn die ons huis en terrein alleen nog maar stukken mooier maken.

Reacties zijn gesloten.