Gewoon lekker stout. - Anke y Aart
1136
post-template-default,single,single-post,postid-1136,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-7.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive

Gewoon lekker stout.

stout

28 mrt Gewoon lekker stout.

 

Zoals jullie misschien nog weten hebben Aart en ik afgesproken om geen Nederlandse producten meer te gebruiken, sinds we verhuisd zijn. Het vroeg een paar kleine aanpassingen, maar we hebben ons hieraan gehouden. Voordeel is dat we inmiddels heel veel lekkere Spaanse producten gevonden hebben, die je alleen ontdekt door ze te proeven. Hiermee bedoel ik dat je vaak niet op het uiterlijk af moet gaan. Maar ….. we vinden ook dat regels er zijn om overtreden te worden. Daarom waren we gisteren gewoon lekker stout.

 

stout Gisteren zijn we namelijk voor de eerste keer sinds de verhuizing terug naar Rojales geweest. We moesten een aantal dingen regelen, waaronder een bezoek aan een gestoria. Met onze nieuwe activiteiten is het wel belangrijk om precies te weten wat de administratieve consequenties zijn. Natuurlijk weten we dit wel in grote lijnen, maar het is nu belangrijk om dit tot in detail te weten. Een enorm voordeel van de provincie Murcia is dat er voor ons werk nog überhaupt geen vergunningsstelsel is. Daar hoeven we ons dus voorlopig geen zorgen om te maken. Het is alleen een kwestie van de ontwikkelingen hierover in de gaten houden. Voor de rest is alles duidelijk en kunnen we verder.

 

 

 

 

stoutMaar ja, dan ben je in Rojales/Benijofar en daar zitten ook Supermercado- en Plaza Diferente. En toen bleek ineens het stuur van de Suuz heel sterk naar deze Nederlandse zaken te trekken. We hebben eerst geluncht bij de Plaza en daarna een bezoek gebracht aan de Supermercado. Met als gevolg dat we gisteravond bij thuiskomst witte, zachte broodjes frikadel hebben gegeten. Vanochtend bij de koffie appeltaart en vanmiddag bij de lunch saucijzebroodjes. En dan heb ik het nog niet over de zuurkool en Hema rookworsten die in de koelkast liggen. En met het schaamrood op de kaken moeten wij u melden dat het hier niet bij gebleven is. Want er liggen ook nog Engels drop, salmiakrondos en Bastognekoeken in de keukenkast. Ja, we weten het, heel stout, maar lekker!!!!

 

 

 

stoutHet was hartstikke leuk om weer eens in onze oude omgeving te zijn, weer vrienden en bekenden te zien en lekker bij te praten. Maar nog leuker is het om weer terug te rijden en te merken dat je steeds blijer wordt. Want vooral als je de stad Murcia voorbij bent wordt de natuur steeds mooier en worden de wegen steeds rustiger. Het is gewoon een bevestiging dat wij voor onszelf de juiste keuze hebben gemaakt. Hier is ons thuis.

 

 

4 Reactie's
 • Mieke
  Geplaatst op 22:04h, 28 maart

  Gekkerds, je leeft maar 1 keer, dus doe en eet waar je trek in hebt…… Hihi Engelse drop is gelukkig een heel ander verhaal…… Geniet ervan smulpapen……

  • Anke y Aart
   Geplaatst op 23:05h, 28 maart

   We zitten hier ook met een grijns van oor tot oor hoor, Mieke.

 • Tsui Jing
  Geplaatst op 22:36h, 28 maart

  Hahaha, zo grappig! Lekker hoor zuurkool met Hema rookworst, jammie.

  • Anke y Aart
   Geplaatst op 23:04h, 28 maart

   En vergeet de spekkies niet, Tsui-Jing.