Carmen

Festival de Verano de la Rosa del Carmen in Bullas.

Gisteravond zijn wij naar dit festival geweest, dat plaatsvond in la Casa Cultural in Bullas. Het was een geweldig spektakel met een grote variatie aan dansstijlen. Alle deelnemers van heel klein tot groot hebben enorm hun best gedaan om dit tot een geweldige avond te maken en het is hun gelukt. De zaal was tot de nok toe gevuld en het publiek ging helemaal op in wat zich op het podium afspeelde. Wat een heerlijke sfeer!

 

Zoals jullie weten ben ik al een poosje op zoek naar een dansschool in deze omgeving. Een tijdje geleden heb ik navraag gedaan over Flamencolessen en toen kreeg ik te horen dat dit alleen in Caravaca de la Cruz mogelijk was. Maar vorige week zag ik ineens een dansschool in Bullas, waar onder andere een affiche over deze avond hing. Ik heb toen aangebeld voor extra informatie en toen kreeg ik te horen dat hier diverse lessen worden gegeven, waaronder Flamenco. Op dit moment is de zomerstop ingegaan, maar mij kunnen ze hier in september verwachten. Wat het precies gaat worden? Ik heb nog geen idee, want ik kan niet kiezen. Wordt het Flamenco, Salsa? Hopelijk hoef ik niet te kiezen en is er een combinatie van dansen mogelijk.

 

Tot zover zijn wij dus helemaal blij met deze ontdekking. Een hele leuke avond hebben we al gehad, de eigenaresse komt over als een lieve en sympatieke vrouw en met het dansen komt het ook wel goed. De komende week zullen we iedere dag een korte video plaatsen van de verschillende dansen op onze FB-pagina ´Anke y Aart, genieten in het binnenland van Spanje´. Zodat jullie met ons mee kunnen genieten. Wordt dus ongetwijfeld vervolgd.