Beeld Spaanse Danseres

Een facelift voor de Spaanse Danseres.

 

 

Eigenlijk vinden wij dat je beelden maakt met de kennis en kunde van dat moment en dat je er in principe later dus ook niets aan moet veranderen. Het leuke is namelijk dat je op die manier ook je eigen groei kunt zien. Toch hebben we een uitzondering gemaakt voor het gezicht van de Spaanse Danseres.

 

Beeld Spaanse DanseresDit gezichtje is het moeilijkst dat we ooit gemaakt hebben, zeker in die tijd. Het was ons eerste (en ook enige) gezicht en we vonden het destijds doodeng om er aan te werken. Dus als het dan op een gezicht lijkt, dan blijf je er verder maar vanaf. Maar ja, eigenlijk vonden we dat ze een wat verbeten bekkie had en een norse blik. Dan kun je natuurlijk zeggen dat ze zo moeilijk kijkt omdat ze stinkend haar best doet om goed te dansen, maar je kunt haar ook wat blijer proberen te maken. Dus hebben we besloten om dat laatste te doen.

 

 

 

 

 

Nooit eerder heb ik zo vaak in de spiegel gekeken om te zien hoe een gezicht nu precies is opgebouwd. En wat een gepriegel met de allerkleinste diamantvijltjes en dan hebben we het nog niet over het schuur- en polijstwerk. Weken zijn we er mee bezig geweest, maar wij vinden haar enorm verbeterd en zo te zien is ze er zelf ook heel blij mee.

 

 

 

Beeld Spaanse Danseres

2 reacties op “Een facelift voor de Spaanse Danseres.

Reacties zijn gesloten.