mimosa

Casa Mimosa, voor wie óók een strandvakantie wil.

We kunnen ons voorstellen dat je een vakantie bij ons wilt combineren met een strandvakantie. Voor je naar ons toekomt, of juist nadat je bij ons geweest bent. In dit geval weten wij een adres waar je strand kunt combineren met kunst en cultuur, heerlijk shoppen, fantastisch eten en vooral veel plezier en gezelligheid. En dit alles in een oase van rust. Wij kunnen het weten, want de eigenaars Birgitta en Karine zijn al jaren dikke vriendinnen van ons. Bovendien ligt Casa Mimosa op maar 1,5 uur rijden bij ons vandaan. In het landelijk gelegen La Hoya, op 10 minuten rijden vanaf de kustplaats La Marina in de provincie Alicante.

 

 

Casa Mimosa.

 

Dit vakantieverblijf is genoemd naar de grote Mimosa´s die in hun tuin staan en die in het voorjaar prachtig bloeien. Dan is het er één grote, gele bloemenzee. Maar ook de rest van het jaar is het hier een paradijs, met een grote variëteit aan bomen, planten en bloemen. Overal in de tuin vind je verschillende zit-, lig- en hangplekken, die heel sfeervol gedecoreerd zijn. Intieme, kleine zitjes, maar ook lange eettafels voor grotere groepen en er is een grote buitenkeuken. Want Casa Mimosa kán een locatie zijn voor geweldige feesten, met een heuse complete bar, een danshoek en een professionele muziekinstallatie. Bedenk daar nog even het grote zwembad bij, dat ´s winters verwarmd en overdekt is en het plaatje is compleet. Iemand maakte ooit de vergelijking met een party-eiland, qua sfeer. Dit kán allemaal, maar het hoeft niet. Wat jij wilt.

 

Ook het huis zelf is prachtig, modern en heel sfeervol ingericht. Het biedt plaats aan maximaal 8 personen, met 4 slaapkamers en 3 badkamers. Kijk voor alle informatie op de website https://www.casa-mimosa.com/

 

Brigitta en Karine.

 

Zij zijn het schoolvoorbeeld van ´bijzonder prettig gestoord´. Twee pretletters die enorm van Spanje en het Spaanse leven houden. Horecabeesten in hart en nieren, die werkelijk alles doen om het hun gasten naar de zin te maken. Waanzinnig lekker kunnen koken en dit op verzoek ook voor je willen doen. Tegelijkertijd zijn het ook onwijs lieve meiden, waar je hele fijne gesprekken mee kunt hebben. Waarbij je zeker weet dat, wat je hun vertelt, ook niet verder komt. Twee meiden die diep in ons hart zitten en waarvan Aart zegt: ´Degene die aan Birgitta en Karine komt, die krijgt met mij te maken´. Dat laatste wil je dus niet. Maar we weten zeker dat je, voor een strandvakantie of overwintering, bij hun op het allerbeste adres bent.

4 reacties op “Casa Mimosa, voor wie óók een strandvakantie wil.

    1. Helemaal verdiend hoor. Jullie zijn toppers en de liefste meiden van de wereld.

  1. Ik bloos helemaal bij al deze lof…. En mensen weet dat de vriendschap wederzijds is bij die twee lieverds Anke en Aart

Reacties zijn gesloten.