Beeldhouwen

Spanje is een paradijs voor beeldhouwers. De marmergroeves liggen bij wijze van spreken in je achtertuin en door het klimaat kun je het hele jaar door buiten in het zonnetje werken. Bovendien zijn hier ook vele soorten marmer in allerlei kleuren te vinden. Beeldhouwen is onze absolute passie. Heerlijk slijpen, hakken, steeds verfijnder werken tot uiteindelijk polijsten. Bijna niet kunnen stoppen, omdat je zo nieuwsgierig bent naar het effect van je volgende handeling. Je bent van boven tot onder bedekt met het marmerstof, maar je hoofd is vrij van alle andere gedachten.

 

Wij maken tuinbeelden, voornamelijk abstract. Altijd op zoek naar vormen en bewegingen die we nog niet eerder gemaakt hebben. Altijd op zoek naar een uitdaging. Wij houden niet van symetrie en voorspelbaarheid, daarom moeten onze ontwerpen altijd aan minstens 3 zijden verschillend zijn.

 

Werken in opdracht.

Naast ons vrije werk werken we ook in opdracht. Bij een opdracht bespreken we eerst uitvoerig jouw wensen en vervolgens maken we één of meerdere modellen in plastiline. Als het ontwerp gekozen is, kunnen we de definitieve levertijd en prijs bepalen.