Los Gemelos, Coy

Bar Restaurante Los Gemelos in Coy.

Los Gemelos, CoyHelemaal in het centrum van Coy, bijna op het topje van de berg, ligt een heel leuk straatje. Een straatje dat helemaal omgeven is door panden, wat het heel erg knus maakt. Als we hierdoor wandelen vallen als eerste een stel motoren op, waaronder hele oude Spaanse modellen. De eigenaars van deze motoren zitten gezellig aan een tafel in Bar Restaurante Los Gemelos.

 

 

 

 

 

Los Gemelos, CoyWij zijn wel toe aan een hapje en een drankje, dus lopen we hier ook binnen. Bij het doorgeven van onze bestelling raken we in gesprek met Augustín, de zoon van de eigenaar. Augustín vertelt dat hij journalist is en ook dat hij een paar jaar geleden Amsterdam heeft bezocht. Hij vond het prachtig, maar heeft er nog steeds heel veel spijt van dat hij toen de Arena niet heeft gezien. Want hij blijkt een groot voetbalfan te zijn.

 

 

 

 

 

Los Gemelos, CoyWe besluiten om lekker op het terras in het zonnetje te gaan zitten en te genieten van alle gezelligheid op straat. Eigenaar Vicente Romera Lozano komt onze bestelling serveren en ook hij is een ontzettend aardige man, die één en al hartelijkheid uitstraalt. Als ik hem voorstel om zijn restaurant te promoten op onze website, is hij heel blij verrast. Vol enthousiasme laten ze ons het restaurant zien, dat op dat moment nog gesloten is. Het restaurant is heel warm en sfeervol ingericht. De kwaliteit van het eten kunnen we niet echt beoordelen, omdat we zelf een heel eenvoudige lunch besteld hebben. Maar achteraf horen we van onze huiseigenaar dat Los Gemelos een heel goed restaurant is, waar je heerlijk kunt eten. Voor ons dus absoluut een reden om snel nog eens terug te gaan. Al waren we dat natuurlijk allang van plan, alleen al voor de ontzettend vriendelijke bediening door Augustín en Vicente.

 

 

 

Los Gemelos, Coy Los Gemelos, Coy