Bar Gran Via Pepe

Bar Gran Via Pepe, een heel leuke kroeg in Bullas

Bar Gran Via Pepe
Bar Gran Via Pepe, Bullas

Een hele aardige eigenaar, die doorlopend loopt te poetsen. Dat was Aart’s reactie toen hij voor het eerst in Bar Gran Via geweest was. Toen we een paar dagen later samen op het terrasje gingen zitten, werden we begroet als oude bekenden en dat is extra leuk als je net nieuw in een plaats bent. Sindsdien hoeven we eigenlijk niet meer te bestellen, maar komen ze ongevraagd een café Americano con 2 azucar en een colaatje brengen. Het voelt voor ons al helemaal thuis.

 

 

 

 

 

Bar Gran Via PepeBar Gran Via ligt midden in het centrum van Bullas, dichtbij de winkels en banken waar we regelmatig moeten zijn. Het is een typisch Spaanse kroeg met heerlijke koffie en een vitrine vol lekkere hapjes. Het kleine terrasje ligt pal langs de weg, maar dat is geen enkel probleem omdat het verkeer hier toch stapvoets rijdt. Bovendien heb je van hieruit een prachtig uitzicht op het wandelgebied en alle gezellig keuvelende mensen.

 

 

 

 

 

Bar Gran Via Pepe
Mari en José

Dit is ons favoriete kroegje. Waarom? Het antwoord is heel logisch en simpel; omdat Mari en José ontzettend lieve en hartelijke mensen zijn.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4 reacties op “Bar Gran Via Pepe, een heel leuke kroeg in Bullas

Reacties zijn gesloten.