2019 was een heerlijk jaar, vooral dankzij fantastische vrienden.

2019 was voor ons een geweldig jaar. Een jaar waarin wij een omslag hebben kunnen maken en we beseffen heel goed dat dit vooral mogelijk was door de hulp van diverse fantastische vrienden.

 

Terugkijkend op 2019 zien we een jaar waarin we iedere keer geraakt worden door de betrokkenheid van lieve mensen om ons heen. Mensen die op een heel cruciaal moment een beeld kopen, waardoor we de tijd krijgen om de basis te leggen voor de rest van onze plannen. Vrienden die een workshop beeldhouwen reserveren en zelf extra cursisten werven. Zodat wij de investeringen kunnen doen die nodig zijn om de gastenkamers completer te maken.

 

Vrienden die ons hun meubels aanbieden, als ze zelf nieuwe kopen. Een heerlijke hoekbank en fauteuil, die er nog prachtig uitzien, waardoor onze woonkamer een complete metamorfose ondergaat. Vrienden die meteen aan ons denken als ze horen dat er een zo goed als nieuwe boxspring te koop komt, als buren gaan verbouwen. Vrienden waar we altijd met onze vragen terecht kunnen, als het om administratieve zaken gaat. Ook zaken die het makkelijkst vanuit Nederland geregeld kunnen worden.

 

Dit jaar heeft voor ons vooral in het teken van opbouwen gestaan. Jullie hebben geen idee hoe vaak we elkaar vol ongeloof hebben aangekeken, omdat het één grote opeenstapeling van positieve dingen was. Eindelijk, na toch een aantal moeilijke jaren. Met als dieptepunt 2018, het jaar dat volledig in het teken stond van de ziekte en het overlijden van Sarabi en Simba. In 2019 is alles samen gekomen. De aanwezigheid van onze allerliefste Baríz, de start van de B&B en een groeiende interesse in onze beelden en workshops.

 

In 2019 hebben we mogen ervaren hoe leuk het is om gasten te kunnen ontvangen. Gasten te zien genieten van de prachtige omgeving en de uitzichten. Contacten opgebouwd die voelen als vriendschap of familie. We hebben opnieuw mogen ervaren hoe leuk het is om workshops te geven. We hebben prachtige beelden zien ontstaan en diverse cursisten helemaal bevangen zien worden van het beeldhouwvirus.

 

Wij kijken reikhalzend uit naar 2020, omdat we nu zeker weten dat we op de goede weg zijn. Maar al die tijd is er doorlopend het besef, dat dit alles veel moeilijker was geweest zonder de hulp van al die lieve mensen om ons heen.  Dus lieverds, BEDANKT, BEDANKT, BEDANKT!!!!